Open Navigation

Schwaben Wein

  • Soi: Cabernet Sauvignon
  • Clasificare: Sec
  • An: 2019
  • Culoare: Rosu
  • Volum alcool: 13%

Pret: 18 lei

- Cramele Recas

Schwaben Wein

Note de degustare:

Roșu rubiniu intens, cu inflexii violacee, limpiditate bună. Arome intense de fructe roșii și negre (vișine, coacăze, afine, mure), ușoare aspecte vegetale. Atac și corp lejere, tanini foarte prietenoși, final marcat de gust de afine.

Recomandam acest vin cu:

Branzeturi semitari de tip Edamer sau Chedar, carnuri roșii gătite la cuptor, goulash și deserturi precum tarte de fructe.

Temperatura servire:

14°C - 16°C

Schwaben Wein

  • Soi: Merlot
  • Clasificare: Demi-Sec
  • An: 2019
  • Culoare: Rosu
  • Volum alcool: 12.5%

Pret: 18 lei

- Cramele Recas

Schwaben Wein

Note de degustare:

Roșu vișiniu cu reflexe violete, limpiditate bună. Arome intense de fructe roșii și (vișine, coacăze). Atac bun, aciditate ridicată, corp mediu, tanini rotunzi activi, consistentși cu final de vișine.

Recomandam acest vin cu:

Branzeturi maturate și semitari (tip cașcaval), salate cu carne, preparate la grătar, pastramă. tarte cu fructe roșii. prajitură cu vișine.

Temperatura servire:

14°C - 16°C

Schwaben Wein

  • Soi: Cabernet Sauvignon,
    Pinot Noir
  • Clasificare: Demi-Dulce
  • An: 2019
  • Culoare: Rosu
  • Volum alcool: 12.5%

Pret: 18 lei

- Cramele Recas

Schwaben Wein

Note de degustare:

Roșu vișiniu cu reflexe violete, limpiditate bună. Arome intense de fructe roșii și (vișine coacăze). Aciditate bună, corp mediu, tanini rotunzi activi, consistentși cu final de vișine coapte..

Recomandam acest vin cu:

Branzeturi maturate și semitari (tip cașcaval), salate cu carne, tarte cu fructe roșii, prajitura cu vișine.

Temperatura servire:

14°C - 16°C

Schwaben Wein

  • Soi: Riesling Italian
  • Clasificare: Sec
  • An: 2019
  • Culoare: Alb
  • Volum alcool: 12%

Pret: 18 lei

- Cramele Recas

Schwaben Wein

Note de degustare:

Galben pai, cu inflexiuni verzui, limpiditate bună. Arome proaspete de flori albe (soc, romaniță), mere verzi, coaja de limeta. Atac redus, cu aciditate bună,usor citric, corp lejer, în fundal senzații de caise pârguite, postgust ce confirmă prospețimea.

Recomandam acest vin cu:

Salată bulgarească, păstrav în mălai, hamsii prăjite și deserturi cu caise sau pere..

Temperatura servire:

5°C - 8°C

Schwaben Wein

  • Soi: Fetească Regală
  • Clasificare: Demi-Sec
  • An: 2019
  • Culoare: Alb
  • Volum alcool: 11%

Pret: 18 lei

- Cramele Recas

Schwaben Wein

Note de degustare:

Galben pai, cu reflexe verzui, limpiditate bună. Arome proaspete de flori albe și fructe albe (pere, măr Golden) și fân proaspăt cosit. Atac și aciditate medii, corp bun, alcool integrat, mineral, final ușor acrisor . Un vin marcat de prospețime , echilibrat și bogat în arome.

Recomandam acest vin cu:

Brânzeturi proaspete (urdă, caș, ricotta), semitari (Schwaiter, Maasdam, Ementhaler) preparate pe bază de pui cu sosuri pe baza de ierburi, deserturi precum tarte de fructe , tort de mere, cozonac cu stafide și rahat.

Temperatura servire:

5°C - 8°C

Schwaben Wein

  • Soi: Muscat Ottonel
  • Clasificare: Demi-Dulce
  • An: 2019
  • Culoare: Alb
  • Volum alcool: 11%

Pret: 18 lei

- Cramele Recas

Schwaben Wein

Note de degustare:

Galben auriu, cu vagi inflexiuni verzui, limpiditate bună. Arome florale albe (salcâm, soc), pepene galben, ușor ananas și stafide. Atac și aciditate medii, corp bun, alcool integrat, final ușor acrișor. Un vin echilibrat și bogat în arome.

Recomandam acest vin cu:

Branzeturi semitari de tip Edamer sau Chedar, pulpă de curcan, potârniche (la cuptor sau la jar), piept de pui, deserturi precum tarte de fructe, cozonac cu stafide și rahat, nougat.

Temperatura servire:

7°C - 10°C

Schwaben Wein

  • Soi: Soi:Cabernet Sauvignon,
    Merlot,Babeasca Neagra,
    Feteassca Neagra,Syrah,
    Nero d`Avola
  • Clasificare: Demi-Dulce
  • An: 2019
  • Culoare: Rose
  • Volum alcool: 11%

Pret: 18 lei

- Cramele Recas

Schwaben Wein

Note de degustare:

Culoare roz-ciresiu, de intensitate medie. Arome de fructe rosii, dense si persistente. Aciditatea buna, ce se imbina perfect cu senzatia de dulce, pastrand caracterul dinamic al vinului.

Recomandam acest vin cu:

Branza cu chimen; Cascaval tip Edam sau Maasdam; Ostropel de pui; Tocanita de cartofi; Plachie de peste;
Deserturi precum: inghetate, chees cake si tarte de fructe.

Temperatura servire:

10°C - 12°C