Open Navigation

PV Gran Cru

  • Soi: Cabernet Sauvignon
    & Merlot
  • Clasificare: Sec
  • An: 2019
  • Culoare: Rosu
  • Volum alcool: 15%

Pret: 350 lei

- Petro Vaselo

PV Gran Cru

Note de degustare:

Roșu rubiniu închis. Arome de fructe supracoapte se deschid după aerare (cireșe amare, vișine, coacăze și prune ), pe un fundal de stafide și rom “anejo” caraibean, vanilie , cu final de piper. Aciditatea e ridicată, fixează bine aromele, daruiește viață vinului, sustinut de un alcool bine integrat. Are un bun potențial de învechire .

Recomandam acest vin cu:

Pffefersteak, filet mignon, vânat de talie medie și mare, porc mistret la jeratic, vitel, rață la cuptor. brânzeturi cu mucegai. Deserturi cu cireșe, mure, coacăze, tiramisu, mousse de ciocolată.

Temperatura servire:

15°C - 18°C

Ovas

  • Soi: Cabernet Sauvignon,
    Merlot.
  • Clasificare: Sec
  • An: 2018
  • Culoare: Rosu
  • Volum alcool: 15%

Pret: 95 lei

- Petro Vaselo

Ovas

Note de degustare:

Intens, corpolent, luxuriant si opulent. Interpretarea teritorială a unui cupaj clasic de Bordeaux, ce exprimă potenţialul nostru prin posibilitatea comparaţiei. Arome de coacăze negre, afine și vișine, condiment și o structură solidă bazată pe taninuri ușor neîmblânzite.

Recomandam acest vin cu:

Pffefersteak, filet mignon, vânat de talie medie și mare, porc mistret la jeratic, vitel, rață la cuptor. brânzeturi cu mucegai. Deserturi cu cireșe, mure, coacăze, tiramisu, mousse de ciocolată.

Temperatura servire:

14°C - 18°C

Bendis Nadir
Spumant

  • Soi: Pinot Noir,Chardonnay
  • Clasificare: Brut
  • An: 2020
  • Culoare: Alb
  • Volum alcool: 11.4%

Pret: 47 lei

- Petro Vaselo

Bendis Nadir

Note de degustare:

Vin spumant rotund si expresiv. Nasul prezintă note intense de cireșe și iasomie. Palatul este, echilibrat si armonios, cu o textură uimitoare dată de aciditatea ridicată și complexitatea soiului Pinot Noir.

Recomandam acest vin cu:

Brânzeturi semitari și tari , salată Caesar, preparate la cuptor cu sosuri și reducții, rulada de pui și curcan, pește de mare adâncime (calcan), crustacee (rac, langustină, homar), sushi, bucătărie asiatică, salate cu pește, preparate la grătar cu vițel, curcan, rață, deserturi cu mango, piersici, caise.

Temperatura servire:

10°C

Bendis Rose
Spumant

  • Soi: Pinot Noir
  • Clasificare: Brut
  • An: 2020
  • Culoare: Rose
  • Volum alcool: 11.5%

Pret: 47 lei

- Petro Vaselo

Bendis Rose

Note de degustare:

Interpretare elegantă si senzuală a soiului Pinot Noir, atrăgător, perfect pentru a fi savurat cu persoane dragi. Arome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă.

Recomandam acest vin cu:

Sushi, bucătărie asiatică, salate cu pește, preparate (la grătar) cu vițel, curcan, rață, deserturi cu fructe de pădure .

Temperatura servire:

10°C

Rosu de Petro Vaselo

  • Soi: Cabernet Sauvignon
  • Clasificare: Sec
  • An: 2018
  • Culoare: Rosu
  • Volum alcool: 14.5%

Pret: 45 lei

- Petro Vaselo

Rosu de Petro Vaselo

Note de degustare:

Un adevarat sens de apartenanţă la terrioir-ul nostru, fin, cald, profund și aromat. Note de fructe roșii și negre. Postgustul prezintă note condimentate, tipice soiului.Roşu rubiniu intens. Rotund, cu un echilibru plăcut între taninuri, şi gust uşor de fructe. Se deschide treptat, dând un final lung cu note picante plăcute.

Recomandam acest vin cu:

Platouri tradiționale românești, pastramă, vănat de talie medie și mare, vițel, Goulash, rață, Pfefersteak, porc mistreț la jăratic, preparate din carne de vită, brânzeturi cu mucegai, deserturi cu cirese, mure, coacaze, ciocolată.

Temperatura servire:

12°C - 16°C

Negru de Petro Vaselo

  • Soi: Cabernet Sauvignon,
    Feteassca Neagra
  • Clasificare: Sec
  • An: 2018
  • Culoare: Rosu
  • Volum alcool: 14%

Pret: 45 lei

- Petro Vaselo

Negru de Petro Vaselo

Note de degustare:

in, cald, profund și aromat. Note jucăușe de fructe negre continuate de note condimentate discrete.Rosu rubiniu. Nasul prezintă note intense și elegante de condimente, tutun, lemn dulce. Taninuri rotunde și bine echilibrate, moi, cu un final plăcut, ușor fume.

Recomandam acest vin cu:

Brânzeturi semitari (cașcaval), gustări românești (chifteluțe, cârnăciori, vinete umplute), sarmale în foi de viță, ostropel de pui, tochitură moldovenească, papanași, găluște cu prune.

Temperatura servire:

12°C - 16°C

Rose de Petro Vaselo

  • Soi: Pinot Noir
  • Clasificare: Sec
  • An: 2019
  • Culoare: Rose
  • Volum alcool: 12.5%

Pret: 45 lei

- Petro Vaselo

Rose de Petro Vaselo

Note de degustare:

Experienţa vivace și colorată, o explozie de trandafiri și fructe roșii, care oferă momente vesele de “la vie en rose”.Culoare roz pal, prezintă note florale proaspete și delicate, urmate de arome discrete de zmeură.

Recomandam acest vin cu:

Bruschete cu ciuperci, aperitive pe bază de prosciutto, chorizzo, jamon Iberico, ton, brânzeturi semitari, pateuri, terrine, Iepure la cuptor, deserturi pe bază de fructe roşii .

Temperatura servire:

12°C - 14°C

Alb de Petro Vaselo

  • Soi: Chardonnay,
    Riesling Italian
  • Clasificare: Sec
  • An: 2019
  • Culoare: Alb
  • Volum alcool: 13.5%

Pret: 45 lei

- Petro Vaselo

Rose de Petro Vaselo

Note de degustare:

Inima ecosistemului nostru, acest vin are un parfum radiant și vibrant, unic ca și terroirul Petro Vaselo și modul nostru de a face lucrurile. Prezintă arome florale și de fructe tropicale.Culoare intensă galben pai, arome florale de acacia si note fructate (fructe galbene) învăluite de note balsamice de anason și salvie.

Recomandam acest vin cu:

Preparate la cuptor pe bază de carne de pasăre; Pește de talie medie; Brânzeturi semitari și deserturi cu piersici, caise

Temperatura servire:

12°C - 14°C