Open Navigation

Muse Day

  • Soi: Cabernet Franc,
    Cadarcă,
    Cabernet Sauvignon
  • Clasificare: Sec
  • An: 2017
  • Culoare: Rose
  • Volum alcool: 12.5%

Pret: 75 lei

- Cramele Recas

Muse Day

Note de degustare:

Culoare roz trandafiriu, intensitate medie, cu limpiditate bună. Aromatic se deschide ușor catre fructe roșii (cireșe, rodii), petale de trandafir, cu aspecte vegetale. Un vin reconfortant și vioi, cu aciditate bună ce susține o structură bazată de prospețime și elegantă, cu un final ce amintește de merișoare (cranberry).


Recomandam acest vin cu:

Sushi, bucatarie asiatică, salate cu pește, roast beef, vițel, curcan, rață, deserturi cu fructe de pădure.


Temperatura servire:

7°C - 10°C

Muse Night

  • Soi: Cabernet Franc,
    Cadarcă,
    Cabernet Sauvignon
  • Clasificare: Demi-Sec
  • An: 2017
  • Culoare: Rosu
  • Volum alcool: 12.5%

Pret: 75 lei

- Cramele Recas

Muse Night

Note de degustare:

Culoare roz trandafiriu, intensitate medie, cu limpiditate bună. Aromatic se deschide ușor către fructe roșii (cireșe, rodii) și tropicale (fructul pasiunii), petale de trandafir. Un vin reconfortant și vioi, cu aciditate bună ce susține o structură bazată de prospețime și eleganță , mineral, cu tente de zmeură.

Recomandam acest vin cu:

Sushi, bucătărie asiatică și libaneză, salate cu peste, curcan, piept de rață, deserturi cu fructe de pădure.


Temperatura servire:

7°C - 10°C

Muse Star - Spumant

  • Soi: Chardonnay
  • Clasificare: Brut
  • An: 2017
  • Culoare: Alb
  • Volum alcool: 12.5%

Pret: 72 lei

- Cramele Recas

Muse Star - Spumant

Note de degustare:

Culoare galben pai, cu ușoare reflexe aurii, limpiditate bun. Perlare fină, bule mici, dense, mousse de densitate medie. Olfactiv debutează frumos cu arome de drojdii fine, urmnează pere galbene și piersici, cu o mineralitate evidentă și cu aspecte de paine prajită. Aciditate medie, corp bun, gustativ amintește de pepene galben, piersica coaptă, ușor pigmentate cu aspecte citrice.

Recomandam acest vin cu:

Brânzeturi semitari și tari, brânzeturi cu mucegai extern, Brie, Camembert, fructe de mare, Foaie Gras, biban, calcan, dorada, păstrav, cod, Crustacee mari precum, racul, langustina, homarul, deserturi cu vanilie, piersici, mango, ananas.

Temperatura servire:

5°C - 7°C